Despre Compania ElSysDesign

Despre Compania ElSysDesign

Incepand din toamna anului 2000 se infiripa ideea infiintarii S.C. ElSys Design S.R.L., firma care isi propunea la acea vreme in principal consilierea consumatorilor de energie electrica, termica dar si a consumatorilor de apa si gaz in privinta metodelor de eficientizare energetica. Constienti fiind ca un prim demers in cunoasterea cailor de urmat in eficientizarea consumurilor energetice il reprezinta masurarea cu precizie si monitorizarea acestora, am ajuns sa devenim in scurt timp o echipa de profesionisti in domeniul contorizarii si monitorizarii consumului de energie electrica.

Infiintata in anul 2001 din initiativa unor specialisti in energetica, S.C. ElSys Design S.R.L a pornit la drum cu convingerea ca viitorul consumatorilor de energie va fi legat de cresterea eficientei energetice. Plecand de la un grup restans de angajati - profesionisti de exceptie in domeniul contorizarii resurselor energetice - S.C. ElSys Design S.R.L se remarca rapid pe piata marilor consumatori energetici prin solutiile de contorizare si management energetic propuse precum si prin calitatea echipamentele de contorizare promovate. Colaborarea cu marii prodicatori de echipamente de masura:

 • ELSTER ROMETRICS - contoare pentru masurarea energiei electrice si contoare pentru masurarea volumului de apa;
 • ABB Metering - contoare pentru masurarea energiei electrice, contoare de volum si debit pentru apa si lichide speciale;
 • KROHNE Messtechnik GmbH - contoare speciale (electromegnetice, ultrasonice, "vortex" si "coriolis") pentru masurarea volumului si debitului de apa precum si a volumelor, debitelor si greutatii) in cazul lichidelor speciale - vascoase (inclusiv combustibil lichid si gazos), contoare pentru masurarea energiei termice;
 • Actaris Franta - contoare pentru masurarea energiei electrice si contoare pentru masurarea volumului de apa
 • Contor ZENNER - contoare pentru masurarea volumului si debitelor de apa, contoare pentru masurarea energiei termice;
 • SAMGAS Italia - contoare pentru masurarea volumului si debitelor de gaz;
 • A.E.M. Timisoara - contoare pentru masurarea energiei electrice;
 • ROMTOROID Ploiesti - transformatoare toroidale de curent si pentru diverse aplicatii

si cunoasterea in detaliu a caracteristicilor tehnice ale produselor promovate, fac ca S.C. ElSys Design S.R.L sa devina in cel mai scurt timp un distribuitor cunoscut nu doar la nivel local /zonal ci si la nivel national.

Din anul 2003, prin colaborarea cu producatorul danez de pompe pentru apa GRUNGFOS, S.C. ElSys Design S.R.L isi largeste sfera preocuparilor prin proiectarea si executarea de alimentari cu apa de dimensiuni medii si mici (alimentari statii de betoane, alimentari consumatori casnici si industriali etc.)

Concomitent cu cresterea domeniilor de activitate, a dezvoltarii continue si a diversificarii cunostintelor acumulate, preocupati fiind pentru a veni in intampinarea nevoilor din ce in ce mai diverse cu care se confruntau clientii, S.C. ElSys Design S.R.L isi propune inca din anul 2007 dezvoltarea sferei de activitate in domeniul prestarilor de servicii energetice.

Astfel, incepand cu anul 2008, din dorinta de a ne afirma prin calitate si performanta si in sfera prestarii serviciilor, prin Decizia Nr.1581 din 2008-07-25 (iar apoi in anul 2009 prin Decizia 1391 din 2009-06-30) - emise de AUTORITATEA NATIONALA DE REGLEMENTARE IN DOMENIUL ENERGIEI - S.C. ElSys Design S.R.L devine Operator atestat oficial pentru: "proiectarea si executia de instalatii electrice interioare pentru constructii civile si industriale, bransamente aeriene si subterane la tensiunea nominala de 0,4 kV" si "proiectarea si executia de linii electrice, aeriene sau subterane, cu tensiuni nominale de 0,4 kV - 20kV si posturi de transformare cu tensiunea nominala superioara de cel mult 20 kV conform atestatelor A.N.R.E. tip B, C1A si C2A".

La momentul actual, principalele domenii de activitate - din sfera serviciilor prestate de catre S.C. ElSys Design S.R.L - sunt:

 • proiectare si executie de instalatii electrice interioare pentru constructii civile si industriale;
 • proiectare si executie de linii electrice, aeriene sau subterane, cu tensiuni nominale de 0,4 kV - 20kV si posturi de transformare cu tensiunea nominala superioara de cel mult 20 kV;
 • proiectare si executie de sisteme de masura si telegestiune a energiei electrice in cazul consumatorilor eligibili si captivi;
 • revizie, reparatie, montaj echipamente si instalatii electroenergetice de joasa si medie tensiune;
 • proiectare si executie instalatii de compensare automata energie reactive;
 • masurari si incercari ale echipamentelor si instalatiilor de protectie din cadrul constructiilor civile si industriale menite a asigura securitatea si sanatatea munca la folosirea curentului electric (asigurarea electrosecuritatii);
 • proiectare si executie de instalatii de alimentare cu apa pentru constructii civile si industriale

Astazi, S.C. ElSys Design S.R.L are satisfactia de a va putea oferi prin fiabilitatea si tehnicitatea produselor, prin calitatea serviciilor prestate, afaceri avantajoase si investitii cu amortizari rapide.

Contact:
SC ElSys Design SRL
Date Fiscale:
CUI:
RO 14327151
Nr. Reg. Com.:
J22/1085/2001
 
Punct Lucru Iasi:
Adresa:
IASI, Strada Razoarelor nr. 3, Bl. 946, Sc. A, Ap. 3, Parter
Telefon:
+40.232.232.690
 
Web:
www.elsysdesign.ro
Email:
office@elsysdesign.ro