Contoare de energie electrica monofazate, Contoare de energie electrica trifazate, Sisteme de contorizare si accesorii, transformatoare de curent

ElSys Design

 

Contoare de energie electrica monofazate si trifazate

Sisteme si servicii de contorizare

Proiectare si executie instalatii electrice

 

S.C. ElSys Design S.R.L. consiliaza consumatorii de energie electrica si termica in privinta metodelor de eficientizare energetica.

Din cele mai vechi timpuri si pana in prezent, in lupta lor pentru suprematie, statele puternic industrializate au acordat o deosebita importanta in cautarea si asigurarea resurselor de energie necesare ritmului lor alert de dezvoltare.

Prin analogie cu societatea umana, toate firmele mari producatoare, pe parcursul dezvoltarii lor cunosc o crestere a consumurilor de resurse si energie. In tot acest timp, acestea sunt nevoite sa-si reduca costurile de productie, in special din considerente legate de eficienta precum si de protejare a mediului inconjurator.

Consideram ca raspunsurile la marea provocare pe care natura ne-o solicita cu insistenta:
ASIGURAREA DE RESURSE NECESARE DEZVOLTARII CONTINUE A GENERATIILOR URMATOARE CONCOMITENT CU MENTINEREA UNUI MEDIU CURAT SI SANATOS
sunt:

  1. Gasirea de noi surse alternative de energie ;
  2. Implementarea tehnologiilor noi, cu consum energetic redus.

Un prim demers in cunoasterea cailor de urmat in eficientizarea consumurilor energetice il reprezinta masurarea cu precizie si monitorizarea acestora.

Contact:
SC ElSys Design SRL
Date Fiscale:
CUI:
RO 14327151
Nr. Reg. Com.:
J22/1085/2001
 
Punct Lucru Iasi:
Adresa:
IASI, Strada Razoarelor nr. 3, Bl. 946, Sc. A, Ap. 3, Parter
Telefon:
+40.232.232.690
 
Web:
www.elsysdesign.ro
Email:
office@elsysdesign.ro